Dobar savet pola puta do posla

Usluge profesionalnog savetovanja u?enicima, studentima, nezaposlenima i zaposlenima koji žele da promene posao, pružaju se u svim filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje. Pored toga, ovaj posao je poveren i centrima za informisanje i profesionalno savetovanje.

U Novom Pazaru ovaj projekat koji je prvenstveno namenjen ugroženim grupama finansira Evropska unija, a realizuje se u saradnji sa Kancelarijom za mlade. Filijala Nacionalne službe za zpošljavanje projekat sprovodi zajedno sa Gradskom upravom Novog Pazara.

Savetnici za informisanje i planiranje karijere u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, u saradnji sa savetnicima u Kancelariji za mlade, pomo?i ?e vam da napravite plan razvoja svoje karijere, u skladu sa perspektivama zapošljavanja, vašim znanjima, veštinama, sposobnostima i interesovanjima.

Iz Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i Kancelarije za mlade pozivaju u?enike, studente, roditelje i profesore, odnosno zainteresovane, da se za sve informacije obrate Centru za informisanje  i profesionalno savetovanje. Radno vreme je od 8 do 15 sati.

Komentari

komentar

Tagovi

Povezane vesti:

Vrh
%d bloggers like this: