Edova žena Zilha ulazi u “Zadrugu”

NOVI PAZAR – Kako mediji pišu, na imanje u Šimanovcima će se uskoro useliti zakonita supruga Edisa Fetića, Zilha Karišik Fetić, koja će se pred milionima gledalaca obračunati sa nevernim suprugom, ali i njegovom ljubavnicom Draganom Mitar.

Edova žena je navodno potpisala ugovor sa čelnicima Pink televizije i pitanje je dana kada će ući u Imaginarijum.

– Edova supruga je potpisala ugovor u najvećoj tajnosti. Ona je imala svoje uslove za ulazak, na koje su čelnici pristali kako bi gledaoci uživali – otkrio je izvor.

– Ona je potpisala ugovor još pre nego što je Edo ušao u rijaliti, potpisali su istog dana oboje. Tada je planirano da ona uđe u “Zadrugu” pred Novu godinu, ali obzirom da je situacija između Eda i njegove ljubavnice sve komplikovanija, vrlo je moguće da uđe i pre. Edo je više puta istakao da mu vera dozvoljava da ima čak 4 žene, ali njegova supruga je protiv toga. Njih dvoje su u braku 10 godina i imaju troje dece, dve ćerke i jednog sina – otkriva izvor.

– Njoj je izuzetno važno da očuva porodicu i svom suprugu neće tako lako preći preko svega što radi u rijalitiju i preko javne prevare. Tek se sprema haos – zaključije izvor.

Komentari

komentar

Tagovi

Vrh
%d bloggers like this: