Kros RTS-a u Šapcu: Pobeda Amele Terzić

Atleti?arka Novog Pazara Amela Terzi? pobedila je danas u Šapcu u trci seniorki na 8.000 metara na drugom od ?etiri ovogodišnja Krosa RTS-a, dok je Elzan Bibi? bio drugi, a Haris Ajdarevi? osmi u konkurenciji seniora na 10.000 metara.

Od ostalih takmi?ara tog kluba, pobede su ostvarili Saima Muri? kod ?etvrtih razreda osnovnih škola na 500 metara, Vanja Petrovi? i Vahid Gici? u godinu starijem uzrastu na 600, odnosno 800 metara i Amel Džakovac u kategoriji osmih razreda na 1.000 metara.

Do ?etvrtih mesta stigli su Lidija Petrovi? u trci drugih razreda srednjih škola na 1.000 i Hamza Hani? kod sedmih razreda osnovnih škola na 800 metara, dok su poziciju slabije plasirane bile Amra Terzi? u uzrastu tre?ih i ?etvrtih razreda šrednjih škola na 1.000 i Lenka Nikoli? kod šestih razreda osnovnih škola na 600 metara.

Od predstavnika Atletskog kluba Pazar, Azra Nurkovi? bila je ukupno šesta, odnosno ?etvrta kod seniorki, Fatima Osmanovi? zauzela je deveto mesto kod osmih razreda, kao i Anida Halilovi? u konkurenciji u?enica drugih godina srednjih škola.

Komentari

komentar

Povezane vesti:

Vrh
%d bloggers like this: