SDPS proslavio 10 godina, Ljajić: Početak kampanje

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) obeležila je večeras 10 godina postojanja, a tom prilikom predsednik partije i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izrazio je nadu da će njegova stranka i u budućnosti biti u vladajućoj koaliciji.

S obzirom na to da je 2020. izborna godina, on je pozvao prisutne da večerašnje okupljanje shvate kao početak kampanje SDPS, da promovišu vladu i stranku kao članicu koalicije, odnosno da njihovoj listi daju “maksimalni doprinos za ubedljivu pobedu”.

Ljajić je zahvalio prisutnima što su opstali u teškim turbulentnim političkim vremenima čuvajući temeljne vrednosti zbog kojih je SDPS formirana, a to su antifašizam, antipopulizam i antinacionalizam.

“Najveći uspeh koji smo postigli za ovih 10 godina jeste da smo opstali, ostali, ostali svoji, sačuvali identitet, i da smo nastojali da damo doprinos ukupnim reformama koje se sprovode u Srbiji, promenama koje se događaju i modernizaciji Srbije, što i to jeste bio naš cilj kada smo ulazili u vladu 2012. godine”, rekao je Ljajić.

Ministar je obraćanje zaključio rečima da se uspeh ne meri samo glasovima već i “kilometrima pređenih puteva, ljudi koje ćemo sresti i gradova koje ćemo obići”.

Komentari

komentar

Tagovi

Povezane vesti:

Vrh
%d bloggers like this: