Opština Tutin dostupna građanima

Lokalna samouprava Tutina nalazi se na šestom mestu od 34 grada i opštine juga Srbije po ocenama gra?ana za pružanje usluga, pokazuje poslednje istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju (CESID).

 

Prema rezultatima istraživanja“Indeks dobre uprave u 34 grada i opštine jugoisto?ne i jugozapadne Srbije” opštinska uprava Tutina dobila je ukupnu ocenu 3,1, a najbolje je ocenjena u oblasti upravljanja lokalnim ekonomskim razvojem za šta su joj korisnici usluga dali ocenu 4,1.

Na?elnik Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj u opštini Tutin Bajram Aljovi? rekao je za radio Sto plus da je ovaj uspeh rezultat predanog rada tima ljudi koji svakodnevno prate i unapredjuju razvoj opštinske uprave, pogotovo službe za ekonomski razvoj.

“Svrha ovog projekta bila je poboljšanje kvaliteta života u lokalnoj zajednici i zadovoljenje potreba i interesa lokalnog stanovništva, a Tutin je taj test položio uspešno, ?emu u prilog govori i ?injenica da smo na tabeli ispred svih ostalih sandža?kih opština”, kazao je Aljovi?.

Najbolje ocene u pružanju usluga korisnicima od 34 opštine sa juga Srbije dobila je lokalna samouprava Bujanovca, dok je Novi Pazar na 10., a Sjenica na 11. mestu.

Komentari

komentar

Tagovi

Povezane vesti:

Vrh
%d bloggers like this: